Boek: “Recepten en mogelijkheden met ingrediënten van eigen bodem”

Dit meer dan 200 pagina’s tellende boek bundelt alle ervaringen en kennis die Boefkik heeft opgedaan als partner binnen het FarmLife project in de afgelopen vijf jaar. Het boekt geeft een uitgebreide handleiding over marketing, productontwikkeling en het opzetten van een conservenbedrijf, op basis van tientallen jaren werkervaring als professionele koks, vele gesprekken met landeigenaren en masterclasses met experts. In het tweede deel volgt een uitgebreide verzameling originele recepten voor groenten, fruit en walnoten. In zeer veel detail wordt beschreven hoe je zelf op kleine schaal agroforestryproducten kunt verwerken. Veruit de meeste ruimte is gereserveerd voor diepgaande recepturen die je stap voor stap meenemen in de wereld van inmaken, verwerken en conserveren.

Het boek sluit af met een overzicht van handige adressen, en formulieren om een perfecte kostenberekening te maken.

Dit boek is bewust in het in het Nederlands, zodat de eerste doelgroep, landeigenaren in Nederland en Vlaanderen, het gemakkelijk kan gebruiken.

Metadata

Categorie

Landbouwprodukten

Boek

PDF

Publicatiejaar

2024

Taal

Nederlands

Uitgever

FarmLife

Auteur(s)

Joost van Rosmalen

Project

Copyright

EU FarmLife

Financier

EU Farmlife